„Ha változás történik, mindig a komfortzónádon kívül leszel.”

(John Maxwell)

Rádiofrekvencia-arc

A Rádiófrekvenciás Bőrfeszesítő kezelés

 
 
XXI. század ráncfelvarrása kés nélküli!
 
Ez a technológiailag fejlett, bipoláris rádiófrekvenciás eszköz bámulatos eredményt nyújt a bőrfiatalítás és feszesítés terén egyaránt. A nagyfrekvenciájú (radiófrekvenciás) (RF) hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésének az arcon és a test bizonyos területein. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására. 
A kezelés hatékonyságát növelhetjük, ha a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitellel végezzük el.
 
 
 

A rádiófrekvencia energiáját évek óta használják orvosi eljárások során. Amikor szöveteket kezelnek, két elektróda között a rádiófrekvencia hőt generál a dermisben és a bőr alatti rétegekben. Ezt a hőt használják sebészetben hemosztázis (vérzés megállítás) céljából, valamint szövet eltávolításra. A közelmúltban azonban a kollagén zsugorodás, valamint a laza kötőszövetek kezelésére is használni kezdték a kollagén denaturációs (természetes szerkezetének megváltozása) hatásának köszönhetően. A kollagén molekulákat fibroblasztok (a kötőszövetet alkotó, jellegzetesen szétterült, nagy alapsejtek) állítják elő, melyek három polipeptid láncot szintetizálnak (ötvöznek), amelyek tripla spirálvonalat alkotnak.

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a fibroblasztok aktivitása, csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét, megjelenek a ráncok, arcunk „megereszkedik”.

A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéshez és az azutáni szövet újjá formázáshoz, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. A kötőszövetek precíz, hő által indukált viselkedése és a szövetzsugorodás mértéke számos tényezőtől függ, többek között a maximálisan elért hőmérséklettől, a kezelési időtartamtól és a szövetek hidratáltságától, korától.

 

A kezelések időtartama, szükséges kezelésszám:

Egy teljes arckezelés (arc, nyak) esetében kb. 20-30 percig tart a készülék használata. Kúraszerűen, 6-10 kezelést érdemes egymás után 1-2 hetente végezni.

ARC: Kisimítja az arcbőrt, finomítja az apró ráncokat. A bőr visszanyeri rugalmasságát, s ez fiatalosabb kinézetet eredményez. Csökkenti a nagy pórusok méretét.

NYAK ÉS DEKOLTÁZS: Feszesíti a nyakon és a dekoltázson megereszkedett bőrt, csökkenti a tokát.

 

Kezelés utáni teendők

Kezelés után kerülni kell az újabb hőhatást, illetve bőrradírozást. Így például a kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, vagy a napozás. Kerülendő a bőr lefedése, így a smink használata is közvetlenül a kezelés után. Hidratáló arcpakolások azonban mindenképpen jót tesznek majd a bőrnek, érdemes ilyenkor fokozottan figyelni az egyébként is fontos folyadék bevitelre. A szabályok betartásáért cserébe gyönyörű, sima, ráncmentes bőr a jutalmunk.
 

A kezelés menete:

– Letisztítás
– PBSerum felvitele – bőrtípusnak és a bőrproblémának megfelelően 
– Kezelés RÁDIÓFREKVENCIÁS KÉSZÜLÉKKEL
– Zárásként bőrnyugtató/hidratáló krém felvitele.

 

Ellenjavallatok

• Daganatos megbetegedések

• Terhesség

• Szoptatás

• Fémimplantátumok

• Fertőzés

• Pacemaker

• Tetoválás

• Gyulladás a kezelt területen

• Vérzékenység

• Diabétesz

• Szteroidos kezelés

• Véralvadásgátló szedése

• Aznapi szoláriumozás

 

Az eredmények bőrtípustól, a bőr állapotától függően eltérőek lehetnek.

Kapcsolatfelvétel