„Ha változás történik, mindig a komfortzónádon kívül leszel.”

(John Maxwell)

Mono Smart

MONO-SMART kezelés

 

 

 

MI A MONO – SMART kezelés?

Egy Monopolár Rádiófrekvenciás platform, amely képes valós idejű monitorozásra és szabályozott hűtésre, impedancia intelligenciával és a zsírréteg vastagságához igazítható paraméterezéssel rendelkezik. Valóságosan testre szabható módszer. 

Az FDA által jóváhagyott technológia, amely a rádiófrekvenciás hullámokat alkalmaz a bőr egyidejű feszesítésére és a zsír csökkentésére.

 

Hogyan működik?

A MONO – SMART egy nem invazív, nem sebészeti kezelés, amely rádiófrekvenciás hullámokat használ a bőr felszíne alatti mély szövetek felmelegítéséhez. Ez a hő zsugorítja zsírsejteket, zsírsejthalált okoz) a , valamint serkenti az új kollagéntermelést és meghúzza az elasztinszálakat a bőrben, sima, karcsúbb és feszesebb bőrt eredményez, ezáltal hatékonyan kezeli a laza, megereszkedett a bőrt is.

A MONO-SMART más eljárásokkal együtt is hatékonyan használható.

 

A kezelés menete:

A páciens testének megfelelő részére helyezünk egy tapaszt, amely a monopolár technológia megfelelő működését segíti elő, ez a kezelés végiéig a testen marad (nem zavaró)

MONO – SMART kezelés során a páciens meleget érez, amikor az RF hullámok a mély bőrszöveteket célozzák meg, hogy elolvasszák a zsírsejteket, meghúzzák az elasztin szálakat és serkentsék a kollagén termelést, a beépített hűtő mechanizmus megakadályozza, hogy a hő elviselhetetlenné váljon. A gép, folyamatosan monitorozza a kezelt terület hőjét – hűti, vagy rámelegít, a beállítástól függően.

 

 

 

Mennyi ideig tart?

A kezelés időtartama 5-25 percig tart a kezelendő területektől függően.

 

Van mellékhatása, lábadozási idő?

Nincs szükség helyreállítási időre, így a kezelést követően visszatérhet a mindennapi életbe. Az eredmények tartósak, ha követi a kezelés utáni utasításokat és az egészséges életmódot.

A kezelések biztonságosak, gyorsak és fájdalommentesek, nincs mellékhatása (1-2 órán tartó bőrpír előfordulhat a kezelt területen).

 

Mely területek kezelhetőek?

Has, derék, fenék, combok, nyak, dekoltázs, melltartóháj, felkar, alkar, kézfej, és a térd feletti megereszkedett bőr, arc, szemkörnyék,

Külön aplikátor tartozik a géphez, amellyel az arc, toka és nehezen elérhető területeket lehet kezelni.

 

Kezelések gyakorisága:

A teljes eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség, a kezelések száma az egyéntől függ, de általában 4-6 kezelés ajánlott, 2-3 hetente.

Kapcsolatfelvétel