„Ha változás történik, mindig a komfortzónádon kívül leszel.”

(John Maxwell)

Lipolézer

FOGYASZTÁS – ZSÍRBONTÁS – NARANCSBŐR KEZELÉS
LIPOLÉZER ALKALMAZÁSÁVAL

A lipolézer az orvosbiológia által több évtizede használt alacsony frekvenciájú lézertechnológiáját használja.

A lézeres zsírbontás lényege, hogy a laser-fény a szervezetbe jutva úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe.

Miközben a lézer-energia behatol a bőrbe stimulálja a zsírsejtek membránját, melynek következtében a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol kifolyik, s így a zsírsejtek mérete jelentős csökkenésen esik át.

Fogalmazhatunk úgy is, hogy a zsírsejtek kiizzadják a zsírt és méreganyagokat.

Egyes feldolgozott élelmiszerek, gyógyszerek és egyéb vegyi anyagok elraktározódnak a zsírsejtekben, lézeres lipo kezelés lemossa őket, ami kifejezetten kedvező az általános egészségi állapotnak is.

 

A lézerfény a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A zsírsejtek zsugorodása centiméterekben mérhető körméret csökkenést eredményes, maximális hatékonysággal csökkenti a zsírszövetet, miközben
nem bántja a zsírt tároló sejteket radikálisan.
A lézerfény hatására a zsírsejteket körülvevő hártya áteresztővé válik, ezzel
megindul a zsírleadás és a méreganyagok intenzív kiürülése.

 

A reForma TestSzobrász Műhelyben
DLT (Dual Laser Technology) gépet használunk.

 

A DLT Technológia a legújabb lipolézer technológia, mely segítségével a lipolézeres kezelések még hatékonyabbak lesznek. Mivel a technológia dupla hullámhosszon kezel (650 és 980 nm) így egyszerre fejti ki hatását a felszíni illetve a mélyebben fekvő zsírsejtekre. A hagyományos lipolézer gépek csak 600-700 nm között működnek. Továbbá nem csupán a zsírbontást teszi könnyebbé, és hatékonyabbá, azonban feszesítő funkciót is ellát. A hagyományos lipolézer kezelések nem hatnak olyan mélyen. A DLT Technológiás kezelések mélyebben kezelnek, ugyanakkor ugyanolyan kíméletesek, mint a hagyományos lipolézeres eljárás. Nincs lábadozási idő, hegesedés, fájdalom, kellemetlen érzés. A kezelt személy ugyanúgy folytathatja mindennapi rutinját.

 

 

A lipolézer technológiáról

A lipolézer 100 %-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. 650nm és 980 nm-es lézerrel rombolja le a méllyen lévő zsírsejteket, felszakítja a sejtmembránt, a zsírt trigliceriddé alakítja, mely távozik a testből. A lézer hő stimulálja a bőr alatti szövetek kollagén és elasztikus rostok hiperpláziáját, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a kezelt bőrfelületet.

 

A fájdalmas beavatkozásokkal ellentétben, a lipolézer lézer energiája biztonságosan, fájdalommentesen szivárog a bőrbe és ott megcélozza a speciális adipóz (zsír) sejteket. A lipolézer technológiájának köszönhetően képes arra, hogy stimulálja a zsírsejteket, hogy azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint bocsássanak ki. Ezt a három összetevőt kibocsátva (víz, szabad zsírsavak és glicerin, melyeket gyakran trigliceridekként emlegetnek), a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez a páciensnél.

Biztonságos és hatékony a zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon.

 

 

 

A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces – kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori, de nagyon eredményes kezelési periódus.

 

Diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

 

Fontos ! 2-3 l víz naponta a kezelés ideje alatt.

 

Ellenjavallatok:

Mikor nem ajánlott a lipo-lézer kezelést igénybe venni?

 • terhesség,
 • menstruáció
 • epilepszia
 • be nem gyógyult műtéti seb
 • akut gyulladás
 • fertőző betegség
 • szívpanaszok, szívbetegségek, pacemaker
 • vesekő
 • epekő esetén
 • beültetett fém , vagy szilikon implantátum
 • inkontinencia, várható hasi műtét
 • genetikai túlérzékenység esetén

 

Kiegészítő kezelés

A lipolézeres kezeléshez kiegészítőként nyomásterápiát/hullámmasszázs kezelést, érdemes kombinálni annak érdekében, hogy a kiszabadult zsírt a szervezet elvezesse, mielőtt az visszaépülhetne.

 

Az eredmények bőrtípustól, a bőr állapotától függően eltérőek lehetnek.