„Ha változás történik, mindig a komfortzónádon kívül leszel.”

(John Maxwell)

Hyamatrix hialuronsav kezelés

 

PROFESSSZIONÁLIS HYAMATRIX KEZELÉSEK

 

Hyaluronplasztika

Ismerd meg a fájdalommentes bőrfiatalítás csúcsát!
A bőröd egyedi és különleges – válassz ennek megfelelően arckezelést!

A hyaluronplasztika kezelés során bőrödben optimalizáljuk a hyaluronsav-szintet, melynek hatására a kezelés után azonnal érezni fogod a lifting hatást. Hosszútávú, aktív hidratációra számíts, mely a bőröd legmélyebb rétegeiben is komoly strukturális változást idéz elő. Ez azt jelenti, hogy nem csak fiatalabbnak tűnsz majd, hanem a bőröd biológiai életkora valóban csökkenni fog!

Az injekciómentes hyaluronplasztika a modern anti-aging megoldások csúcsa!

 

Valódi bőrmegújító hatás – az anti-aging művészete

Hosszútávú és minőségi változás az arcbőr teljes területén
A kezelés elvégzése után egy teljes szöveti regeneráció kezdődik meg, a bőr biológiai életkora csökken. A bőr saját hyaluronsav termelő képessége normalizálódik, rugalmasabb, feszebb lesz. A pórusok sokkal kisebbé válnak és az öregedés árulkodó jelei, a pigmentfoltok is

 

Hexamatrix kezelés

Fiatalabb arc azonnal, mellékhatások és szövődmények nélkül
A bőröd egyedi és különleges – használd ki a Hexamatrix erejét, mielőtt Botoxon kezdesz gondolkodni!

A Hexamatrix kezelés során nagy mennyiségű bőrazonos bioaktív hatóanyagot juttatunk bőrödbe, melynek hatására azonnali fiatalító hatást érünk el. Az alacsony molekulatömegű hyaluronsav hidratálja és védi a bőrt, a Hexapeptid-8 ún.: botox-analóg hatóanyag a mimikai izmok relaxációjáért felel, ennek köszönhető, hogy a bőr már egy kezelés alatt sokkal fiatalosabbá válik, valamint az orvosi minőségű és koncentrációjú epidermális növekedési faktor (EGF)gondoskodik a hosszú távú regenerációs és anti-aging hatásról.

A Hexamatrix kezelés már az első kezelés után garantáltan feszesebb és fiatalosabb arcbőrt eredményez.

 

Valódi bőrfiatalító hatás, irritáció nélkül

Minőségi, mélyrétegű fiatalodás és látványos eredmény, 90 perc alatt
A Hexamatrix kezelés ellazítja az arc mimikai izmait, kisimítja a ráncokat, nyugtatja a bőrt,eltünteti a szemkörnyéki területen a stressz, fáradtság jeleit, sugárzó, friss, fiatalabb bőrképet eredményez.

Mindezt fájdalom, irritáció nélkül, egy pihentető és kellemes kezelés során. Az aktív hatóanyagok hatására a bőrben valódi megújulás kezdődik, aminek hatása hosszútávon is érezhető lesz.

 

Regeneráló kezelés

Az öregedési folyamatok késleltetése, fájdalommentesen
A regeneráló kezelés kiváló választás, ha szerinted is a megelőzés a legjobb megoldás. Már 24 éves kortól ajánljuk, hiszen az öregedési folyamatok késleltetésével bőröd sokáig fiatalos és rugalmas lesz – mindenféle fájdalmas és drága beavatkozás nélkül.
A HYAMATRIX kezelései minden esetben fájdalommentesek, sőt, kellemes érzést biztosítanak. Miközben bioaktív hatóanyagokkal több problémát is megoldanak hosszú távon, te relaxálhatsz.Ez tudomány. Próbáld ki magadon!

A Regeneráló kezelés alatt bőröd értékes hatóanyagokkal és egyedülállóan alacsony molekulatömegű hyaluronsavval tápláljuk – ez biztosítja, hogy bőröd kisimul, hidratált lesz, halványodnak a piros foltok és ellenálóbb lesz a környezeti hatások ellen .

 

Szemkörnyékápoló kezelés

Űzd el a fáradtság, a stressz és az öregedés jeleit a szemed környékéről!

A szemkörnyéki bőr különleges ápolási igényű terület –ezt a kezelést speciálisan ennek megfelelően fejlesztették a szakembereink.
A szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására, különleges problémáinak megoldására javasolt, azok számára, akik főként az itt jelentkező problémák kezelésére keresnek megoldást.

A kezelés pár lépésben hidratál, táplál, regenerál, remineralizál, kúraszerűen alkalmazva javítja a bőr szöveti struktúráját és anyagcseréjét.

 

Látványos fiatalító hatás

A szem mindig fókuszban van – és környéke az a terület, ahol leghamarabb láthatóak az öregedés jelei
A kezelés során alkalmazott hatóanyagok kisimítják a szemkörnyék apró ráncait, feszesítő és hidratáló hatásuknál fogva, javítják mikrocirkulációt, csökkentik a szem alatti esetleges karikákat és táskákat.

Az eljárás mérsékli az érintett rendkívül érzékeny területen a fáradtság és a stressz jeleit.

 

Eredmények:

  • Azonnali lifting hatás
  • Hidratált, ragyogó bőr
  • A szemkörnyéki ráncok apróbb ráncok kisimulnak
  • Fiatalosabb tekintet
  • Kúraszerű alkalmazás esetén szövettömörítő hatású, a szemhéj bőre is feszesebbé válik

 

Photoaging kezelés

A nap és a szolárium fénye visszafordíthatatlan öregedést képes előidézni a bőrben. Készítsd fel bőröd a napozásra és barnulj, élvezd gondtalanul a napfényt a HYAMATRIX megelőző kezelését követően!

 

Védd bőröd az uv sugárzástól – és ne csak nyáron!

Látványos bőrregeneráló hatás és hosszútávú védelem
A Photoaging kezelés során mélyen és hatékonyan hidratáljuk, tápláljuk a bőröd. Pótoljuk a szökséges vitaminokat, hyaluronsavat, lipideket. A kezelés megszünteti a fényártalom kellemetlen tüneteit, mint a száraz, húzódó, megvastagodott felhám, és kisimítja az apróbb ráncokat is.

Megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, halványító hatással bír és a helyes otthoni ápoló kozmetikumokkal együtt jelentősen csökkenti a bőr öregedésének további jeleit az arcodon. Preventív jelleggel alkalmazva segít a bőr napozásra való felkészítésében, de akkor is ajánljuk, ha már esetleg kialakult a napfény okozta probléma (leégés, hámlás, stb.) és gyors megoldásra van szükség.

Készítsd fel a bőröd az UV káros hatásainak ellensúlyozására!
A bőröd egyedi és különleges – a fokozott UV sugárzás azonban nem tesz kivételt- a napfénynek kitett bőr minden esetben károsodhat, gyorsabban öregedhet

A Photoaging kezelést ennek megelőzésére, illetve ellensúlyozása fejlesztették szakértőink. Erőteljes és látványos hidratálás, a gyulladásos folyamatok visszaszorítása,a bőr általános állapotának javítása a célja a kezelésnek, melynek hatására a bőr ellenállóbá válik a környezeti hatásokkal szemben.

A későbbi súlyosabb következmények is elkerülhetőek általa, mint a szövetek károsodása, illetve az öregedési folyamatok felgyorsulása.

 

Biomatrix kezelés

Egy kezelés, mellyel látványosan hatékonyabbá és biztonságossá tehetőek a kozmetikai, kozmetológiai mikrotűs, illetve ablációs kezelések, mint például:

  • Savas hámlasztás
  • Dermapen, dermaroller
  • Dermabráziós kezelések
  • Lézeres eljárások

Kapcsolatfelvétel