„Ha változás történik, mindig a komfortzónádon kívül leszel.”

(John Maxwell)

HIEMT

 

A Hollywood-i hírességek legújabb kedvenc kezelése már elérhető a reForma TestSzobrász Műhely vendégei számára! Ezzel a vadonatúj technológiával a HIEMT géppel nagyon látványos szupergyors izomtömegnövelést, és zsírcsökkenést lehet elérni rövid időn belül! 1 kezelés alatt 20-30 ezer magas intenzitású elektromágneses impulzus éri a kezelendő területet ami megegyezik az izmok összehúzódásainak számával, így megfelel például 20.000 guggolás vagy felülés gyakorlat elvégzésével!

 

 

A HIEMT speciális izomépítő és zsírcsökkentő beállításokkal rendelkezik a test különböző területeire, így csökkenthetjük a csípő méretét, nagymértékben eltünteti a combok zsírjait, karcsúsítja karjait és növelheti a hasi izmokat.

 

 

 

Válaszd TE is a LEGÚJABB ALAKFORMÁLÓ ELJÁRÁST.

 

 

Előnyei:

– Eredményes és biztonságos, bizonyított technológia
– 3 hatás, 1 kezeléssel: izomtömegnövekedés + zsírszövetcsökkenés + anyagcseregyorsulás
– Nagyon gyors és látványos eredmények,
– 1 kúra csupán 2 hétig tart
– nincs mellékhatás és fájdalommentes a kezelés
– Csak 30 perc egy kezelés.

 

 

Mit ér el tehát a technológia?

– Nagyobb definiáltabb izomtömeget
– Kisebb, csökkent zsírszövetet
– Felgyorsúlt anyagcserét

 

 

 

Mit nyújt a kezelés?

– 11%-os izomtónus növekedést
– 16%-os izomtömeg növekedést
– 19%-os zsírszövet csökkenést

 

 

 

KEZELHETŐ TERÜLETEK

HAS


FENÉK


DERÉK


HÁTSÓ, ELÜLSŐ COMB


KAR, VÁLL

 

Férfiaknak és Nőknek egyaránt tökéletes kezelés az utolsó centik ledolgozására és a test tónusosabbá tételére.

 

Továbbá:

Szétnyílt hasfal kezelése

 

 

Szülés után az izmok, szövetek regenerálódása több időt vesz igénybe, mint korábban, függetlenül attól, hogy valaki végez-e rendszeres testmozgást terhesség előtt és alatt.

A szétnyílt hasfal jelenség mindenkinél előfordulhat, akkor is, ha természetesen szült vagy ha császármetszésre került sor. A nők majdnem harmadát érinti ez a kórkép és közülük igen nagy számban terhesség után is jelen van.

 

 

Legtöbbüknél már Rectus Diastasisról beszélünk, ami az egyenes hasizom rostjainak szétválását jelenti, ha a a rostok szétválása meghaladja a 2 ujjnyi távolságot. Ebben az esetben a törzs elülső támaszfala sérül, mely nem csak esztétikai problémát okoz, hanem mozgásszervi kellemetlenségekhez vezethet.

Leggyakrabban szülést követően alakul ki, de előfordulhat férfiaknál is: sportolás kapcsán, súlyemelés, túlsúly miatt.

Az egyenes hasizom a bordáktól egészen a csípőlapátig, szeméremcsontig halad. Esztétikai szempontból ez az az izom, amit mindenki „csinosítani”, kockásítani akar.

Ez egy páros izom, amelynek közepén egy kötőszövet, a linea alba fut, ez kapcsolja össze az izmokat. Amikor valaki gyermeket vár és az idő elteltével növekszik a pocakja, a hasizmok oldalra tolódnak. Ez egy természetes folyamat, de ilyenkor a linea alba megnyúlik, feszül. Ha a rostok szét is válnak, akkor beszélünk rectus diastasisról.

Azt, hogy valakinek szétnyílt- e a hasfala szülés után meg tudja állapítani a szakember. Ha esetleg valamiért ez elmarad akkor az anyuka is észlelhet néhány tünetet. Ilyen például a hasfal elődomborodása, erős derékfájdalom, hiszen a hasfal nem tudja ellátni a legfontosabb funkcióját, a támasztást, tartást.

A rectus diastasis a hasfal megerősítésével javítható, akár a panaszok teljes megszűnéséig.

 

A hasizmok főbb feladatai:

 • vizelet és székletürítés
 • szülés
 • medencefenék rögzítése
 • tüsszentés, köhögés
 • szervek rögzítése
 • hasüreg lezárása
 • hasűri szervez védelme
 • törzs fordítása
 • emeléshez szükséges
 • kilégzésben fontos szerepet játszik
 • hasüregi nyomás fenntartása

Ha ezeket a feladatokat nem tudja a hasizom megfelelően ellátni, akkor át kell vennie másik területnek ezt a terhet. Ilyenkor a medence alap és a gerinc rendkívül kiveszi a részét a feladat átvállalásából. Ez eredményezhet rossz tartást, gyenge gátizmot és egyre előre domborodó hasat. Minden ilyesfajta probléma kellemetlen érzéssel, fájdalommal járhat. Akár nőgyógyászati problémákhoz és vizeletvisszatartási zavarokhoz is vezethet.

A Hiemt kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de a Hiemt lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez. Már a négy kezelés után rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén. Emellett esztétikai szerepe látványos változást képes kialakítani, az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

 

Hogyan néz ki egy kezelés és egy kúra?

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.

 

 

Mire alkalmazhatjuk?

 • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
 • Törzs izmainak erősítésére
 • Petyhüdt kar feszesítésére
 • Fenékemelésre
 • Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére
 • Szétnyílt hasizom kezelésére
 • HIEMT Elektromágneses Alakformálás-Miért olyan izgalmas?

 

HIEMT– A jövő nagy TRENDJE az alakformálásban

 

A HIEMT eljárás most robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását. Röviden összefoglalom az eljárás működését, aztán megnézzük, miért ennyire izgalmas:)

Az eljárás hivatalos neve HIEMT azaz High Intensity Focused ElectroMagnetic Technology vagy Field– magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektomágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat. Mi mostantól a HIEMT nevet alkalmazzuk az egyszerűség kevéért.

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból.Kicsit hasonló a nagyon régi EMS eljáráshoz, de alapvetően egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe (a 7 TESLA energiamennyiség mindent elmond..)

 

Mi a folyamat?

A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe -csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest – az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést.

Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletet ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. Ez jól hangzik, ugye?

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test. Igen!

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve(nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat (pontosabb és részletesebb folyamat a tanfolyamunkon mert most már biztos unod…:). A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását-hurrááá) Tehát: a zsírszövet is csökken!

És hát nem utolsósorban, de a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik.

 

Mit ér el tehát a technológia?

Kisebb zsírszövetet
Nagyobb izomtónust és izomtömeget
5-ször Gyorsabb anyagcserét

 

Tudtad, hogy?

Az elektromágneses eljárás a világ első hivatalosan FDA által is elismert FENÉKEMELŐ eljárása?
Hogy a fenék zsírszövete hálistennek nem csökken az eljárástól?
Hogy 2017 óta tesztelik az eljárást azaz volt idő kitesztelni és bizonyítani h elég biztonságos és eredményes és mik a hosszú távú hatások?
Hogy a híres sztárok is ezzel tartják karban magukat valójában?

 

FONTOS!

Az eredmények a testalkattól függően változnak. A kezelések azonban tonizálást, izomépítést és zsírégetést eredményeznek a kezelt területen.
3-3,5 cm zsírszövet vastagság felett, javasoljuk zsírbontó kezeléseink egyikét beépíteni a kúrába.

 

Ellenjavallat:

 • terhesség és szoptatás alatt
 • fém vagy elektronikus implantátumok a kezelés helyén
 • pacemaker beültetés
 • defibrillátor beültetés
 • neurostimulátor beültetés
 • gyógyszerpumpa beültetés
 • duzzanat
 • epilepszia
 • közelmúltbeli műtét
 • láz
 • latex allergia
 • heggyógyulás a kezelési területen
 • ne fogyasszon és ne igyon sok ételt legalább 60 perccel a hasi kezelés előtt

Kapcsolatfelvétel