„Ha változás történik, mindig a komfortzónádon kívül leszel.”

(John Maxwell)

Zsírbontás hideglézerrel

Zsírbontás hideglézerrel

 

 

Forradalmi fogyasztó kezelés a zöld lézer erejével

 

 

 

 

A lézerrel elérhető leghatékonyabb eredmények az alakformálásban. Eredetileg sebészeti célokra fejlesztett lézer kezelés legjobb eszköze, az alakformáló zöld lézer, mely több mint +20% energiát bocsájt ki, más fogyasztó lézeres eszközökhöz képest.

Az ajánlott 30-40 perces kezelésekkel, a páciensek egészségtudatos életmódja mellett, könnyen elérhető a kívánt testforma.

 

Működése:

Külsőleg alkalmazva a lézer a zsírfelesleget célozza meg 532 nm mélységben, a zsírszövet emulgeálásával a hideg lézertechnológia alkalmazásával.®®

Alternatív zsírégető kezelést biztosít a sebészeti és egyéb fogyókúrás eljárásokhoz kapcsolódó káros mellékhatások nélkül.

 

 

 

 

Mire számíthat?

A legtöbb ügyfél, aki átesik a kezelésen, derékra, a combra és a csípőre összpontosít, de más problémás területeken is használható, mint például a karok, a bokák, a mellkas és a hát, mivel az egész test kezelésére szolgál.

A kezelés egyszerű, ismert mellékhatások nélkül.

 A Vendég, 30-40 percig fekszik kényelmesen a kezelőágyon, miközben 10 lézer sugarat egyidejűleg alkalmazva a test célterületeire irányítjuk. Ha ezt a  kezelés sorozatot elvégzi, erőteljes zsírvesztési eredményeket láthat.

Javasolt mennyiség, 8-12 alkalom – testzsír mennyiségétől függően.

 

 

 

A (hideg) zöld lézer technológiáról

A lipolézer 100 %-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. 532 nm-es lézerrel rombolja le a mélyen lévő zsírsejteket, felolvasztja a sejtmembránt, a zsírt trigliceriddé alakítja, mely távozik a testből. A lézer  stimulálja a bőr alatti szövetek kollagén és elasztikus rostok hiperpláziáját, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a kezelt bőrfelületet.

 

A fájdalmas beavatkozásokkal ellentétben, a zöldlézer  energiája biztonságosan, fájdalommentesen szivárog a bőrbe és ott megcélozza a speciális adipóz (zsír) sejteket. A hideglézer technológiájának köszönhetően képes arra, hogy stimulálja a zsírsejteket, hogy azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint bocsássanak ki. Ezt a három összetevőt kibocsátva (víz, szabad zsírsavak és glicerin, melyeket gyakran trigliceridekként emlegetnek), a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez a páciensnél.

Biztonságos és hatékony a zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon.

Diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

Fontos ! 2-3 l víz naponta a kezelés ideje alatt.

 

Ellenjavallatok:

Mikor nem ajánlott a zöld lézer kezelést igénybe venni?

 • terhesség,
 • menstruáció
 • epilepszia
 • be nem gyógyult műtéti seb
 • akut gyulladás
 • fertőző betegség
 • szívpanaszok, szívbetegségek, pacemaker
 • vesekő
 • epekő esetén
 • beültetett fém , vagy szilikon implantátum
 • inkontinencia, várható hasi műtét
 • genetikai túlérzékenység esetén

 

Kapcsolatfelvétel